Artiștii care vor urca pe scena Saga Festival 2023

0
Saga Festival 2023

Organizatorii au anunțat deja numele artiștilor care vor urca pe scena Saga Festival 2023, organizat ]n perioada 23-25 iunie, la Romaero Băneasa, în București.

Pe parcursul celor trei zile de concert, fanii îi pot asculta pe Wiz Khalifa şi Lil Nas X, care vor concerta pentru prima dată în România.

Alături de cele două nume sonore ale scenei internaţionale, vor mai face show peste 100 de artişti, iar cu ocazia grandiosului eveniment, în Capitală, sunt aşteptaţi 150 de mii de festivalieri.

Printre artiștii care vor face spectacol se numără și producătorul de muzică electronică Skrillex, care se va afla, de asemenea, pentru prima dată în București.

Alan Walker va fi prezent și de această dată la Saga Festival 2023, iar fanii sunt nerăbdători să-i asculte muzica.

Primul artist român anunțat de organizatori este IAN, cel care se bucură de un mare succes în lumea muzicii trap, fiind unul dintre cei mai influenți artiști ai generației sale.

Locul desfășurării festivalului este unic, având loc pe Aeroportul Romaero, iar surpriza este reprezentată de o scenă secretă, amenajată într-un avion propriu-zis, potrivit libertatea.ro.

Biletele sunt disponibile pe sagafestival.com, iar prețurile sunt cuprinse între 200 și 750 de lei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.