Schimbare în juriul „iUmor“: Costel Bojog a fost înlocuit

0
iumor

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. În locul lui Costel Bojog vin doi actori. Noul sezon al show-ului de umor va avea premiera pe 11 februarie.

Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent.

După ce a debutat pe scena „iUmor“ în calitate de concurent, Nelu Cortea revine în postura de membru al juriului: „Mă simt foarte bine aici, e o onoare pentru mine să fac parte din acest show! Diferența între concurent și membru al juriului este de la cer la pământ! Fiind în juriu, îmi dau seama şi ce simt concurenții când nu le iese materialul, toate gândurile care le trec prin cap… este un moment cumplit! Delia şi Cheloo sunt surprinzător de primitori, iar cu Baby (Cătălin Bordea – n.r.) nu cred că mai e cazul să spun că mă ştiu de foarte multă vreme şi că facem foarte multe lucruri împreună – avem show-uri împreună în fiecare weekend, avem turnee, este nașul fiului meu“, a spus Nelu Cortea.

„În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, și pe Delia, și pe Cheloo îi cunosc de mult timp și nu mă tem de ei, ci de concurenți, pentru că știu celelalte sezoane și este un show total imprevizibil. Dar… îmi fac rugăciunea de dimineață, meditații și sper să trec cu bine“, a adăugat Cătălin Bordea.

Costel Bojog l-a înlocuit în juriul „iUmor“ pe Mihai Bendeac, după ce actorul și-a dat demisia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.