Edward Sanda și Cleopatra Stratan se pregătesc să devină părinți

0
Edward Sanda

Edward Sanda (24 ani) și Cleopatra Stratan (19 ani) sunt tineri, frumoși și extrem de îndrăgostiți. Relația celor doi a evoluat foarte repede. S-au cuplat în 2019, în 2020 se logodeau deja, chiar de majoratul Cleopatrei, iar în vara lui 2021 au făcut nunta.

Recent, cuplul a primit trofeul pentru cel mai ”grăbit” cuplu în cadrul unei gale jucăușe, organizată de un post de televiziune. Nu-i de mirare, mai ales că aceștia se gândesc să devină părinți cât mai repede.

Tinerii căsătoriți își doresc să îmbătrânească împreună, să devină părinți și dragostea lor să dăinuie până la finalul vieții. „Știu sigur că lângă ea voi îmbătrâni în cel mai frumos și natural mod și cu siguranță și copiii noștri ne vor călca pe urme!”, a declarat Edward pentru Click!

Cum a început povestea lor de iubire

În cadrul unui material pentru revista Doiniței Oancea, Cleopatra Stratan a mărturisit că l-a cunoscut pe Edward Sanda când avea 11 ani. L-a reîntâlnit mai târziu, în 2018. Acela a fost momentul în care s-a îndrăgostit de el, însă nu spera la o relație, întrucât tânărul era implicat într-o relație.

„Anii au trecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018 când am plecat cu tata cu avionul – în ziua aceea speciala – la București (…) Peste 10 minute, pe ușă intră chiar el, îmbrăcat într-un palton bej, cu freza și barba perfectă și cu un zâmbet până la urechi din secunda în care m-a văzut. M-a scanat din priviri, iar reacția mea a fost: “Pe cine avem noi aici?” Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul.”, a mărturisit Cleopatra.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.