Doliu în lumea teatrului. Actor găsit mort în apartament, legat cu mâinile la spate

0

Ștefan Bouroșu, un actor în vârstă de 32 de ani, a sfârșit tragic. Tânărul a fost găsit mort, cu mâinile legate la spate, într-un apartament din Chișinău, acolo unde locuia cu chirie.

Chiar tatăl său a fost cel care a descoperit trupul neînsuflețit.

Îngrijorat că fiul său nu mai dă niciun semn de viață, tatăl său a mers să vadă ce se întâmplă cu acesta și astfel a descoperit trupul neînsuflețit. Moartea lui Ștefan Bouroșu i-a șocat pe colegii şi prietenii săi care au postat mesaje emoţionante pe rețelele de socializare.

„Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris colega sa Olesea Svecla.

Actorul a activat pe scena Teatrului Național „Eugène Ionesco” între anii 2013-2017 și s-a făcut remarcat prin rolurile pe care le-a avut în piese precum „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. De asemenea, el a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Din câte se pare, tânrul actor moldovean s-a sinucis, deoarece la examinarea cadavrului de către medicul legist, leziuni corporale vizibile nu au fost depistate.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.