A început să se vadă burtica de gravidă a lui Theo Rose. Artista nu a renunțat la evenimente – FOTO

0
Theo Rose

Theo Rose mai are aproape cinci luni până când va deveni mamă, dar acest lucru nu o împiedică să participe în continuare la evenimentele la care este invitată să cânte.

Astfel, recent, Theo Rose a onorat o petrecere în care a apărut îmbrăcată într-o rochie mulată pe corp, care îi scotea în evidenţă burtica de gravidă!

„Sunt bine, trăiesc și sunt sănătoasă! Mă tot controlez, așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt cu tot felul de stări, grețuri, chestii specifice sarcinii. Nu prea poftesc la chestii, doar la ce văd în fața ochilor. Aș mânca foarte mult”, a spus Theo Rose, care a mărturisit că partenerul ei este foarte grijuliu: „Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort. Să trec cât mai ușor peste perioada aceasta”.

Cântăreaţa şi iubitul ei Anghel Damian au organizat la finalul anului trecut o petrecere în care au dezvăluit dacă urmează să aibă o fetiţă sau un băieţel. Alături de prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, cei doi au organizat un „gender reveal party”. Nu au lipsit artificiile, iar din spectacolul de lumini şi fum albastru s-a aflat că Theo Rose urmează să nască un băieţel!

„Am zis de multe ori că, dacă o să am un băiat, o să-l cheme Mario. Îmi place foarte mult”, a spus Theo Rose.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.