Delia, dezvăluiri uluitoare despre abuzurile din liceu: „Nu mai pot tolera glumele sexuale”

0
delia

Delia a urmat liceul de muzică „Dinu Lipatti” din Capitală şi a rememorat unele momente care au marcat-o în perioada adolescenței.

„Îmi amintesc cum în perioada liceului, o parte din profesorii de muzică le spuneau elevelor cum «Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută» și le pipăiau efectiv pe sâni. Asta se întâmpla la liceu la Lipatti, acest gen de abuzuri există și au existat dintotdeauna efectiv că alegi să crezi, să înțelegi sau nu că te gândești «vai, de ce a așteptat 10 ani să povestească». Atâta i-a luat, atâta i-a luat să-și facă curaj să povestească treaba asta. N-ai niciun drept să judeci, ai drept si judeci agresorul, nu victima. Deci repet, fără niciun fel de exagerare, discuțiile erau auzite de mine în clasă fiind de față când se discuta cu o colegă.

Deci nu bat câmpii o secundă , e trist și extrem de adevărat. Mă bucur că ăștia crapă, generațiile astea urmează să dispară de pe fața pământului că așa e natura și sper ca generația următoare… Sper să fie mulți mai educați în sensul ăsta și mult mai umani și nu atât de primitivi. Asta sper că e salvarea”, a povestit Delia pe o rețea de socializare.

Artista a mărturisit că, la un moment dat, a devenit ţinta glumelor proaste pe motiv că studia flautul.

„Nu mai pot tolera glumele sexuale, o să vă dau exemplu ce fel de glume. Aveam 13 ani și veneam de la școală cu flautul în cutie și auzeai când treceai pe lângă un șantier și chiar și în curtea școlii, mai puțin prin curtea școlii că erau oameni care aveau cât de cât o cultură și auzeai din astea «Hei, fata cântă la ce atârnă».

De ce faci asta unui copil, unui adolescent, unei femei, nu contează, de ce ești imbecil, de ce? Efectiv nu mai am toleranță pentru jeg uman, n-ai trăit tu copilăria mea, nu știi cum m-au afectat lucrurile astea, nu știi, se pare că faci o glumă inocentă care pentru mine nu e o glumă inocentă. Mie îmi trezește niște lucruri, îmi faci rău, nu vreau să-mi faci rău, e atât de simplu, atât de simplu”, a mai precizat Delia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.