Deea și Dinu Maxer divorțează. Când și cum s-a produs ruptura și ce se întâmplă cu cei doi copii

0

Dinu Maxer și Deea pornesc pe drumuri separate după 18 ani de iubire. Aceștia au anunțat marți, 28 martie, prin intermediul unei postări în mediul online că s-au despărțit.

„Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit!
Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc, @dinumaxer !

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie.
Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra.
Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri.

Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia!
Multumim , Deea si Dinu Maxer”, a fost mesajul transmis.

Cei doi păreau de nedespărțit. Nimeni nu ar fi crezut că prăbușirea unei relații atât de solide e atât de aproape, deși semnele existau. Deea Maxer părea în ultima vreme că încearcă să îl schimbe pe Dinu.

Imagine

La sfatul ei, artistul a ajuns într-o clinică din Turcia pentru o ridicare de pleoape. Și schimbările nu s-au oprit aici, pentru că și ea a trecut pragul medicului estetician pentru câteva modificări.

Au renunțat chiar și la reality show-ul de la Antena Stars în care trăirile le erau expuse în amănunt, pentru că lucrurile nu mai mergeau și mediatizarea nu le mai făcea bine.

Deea ar fi părăsit domiciliul conjugal, i-a spus soțului ei că iubirea a murit și nu mai există cale de întoarcere. Conform Unica, solistul a fost marcat de situație și nu s-a putut împăca ușor cu decizia Deei. Ar fi ajuns și la psiholog. Au semnat și actele de divorț și ar fi trasat toate detaliile, inclusiv custodia celor doi copii. Băiatul ar fi rămas la el, fata – la ea.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.