Eva Măruţă câștigă bani frumoși din TikTok. Cât încasează pentru o simplă postare

0

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, este foarte apreciată pe platformele sociale. La doar șapte ani, micuța încasează bani frumoși din content pe Tik Tok, unde are o comunitate uriașă. 

În prezent, Eva Măruță are peste 400.000 de urmăritori și 4.7 milioane de aprecieri pe contul său, iar asta se traduce prin câștiguri substanțiale.

Conform influencermarketinghub.com, un tool care estimează sumele câștigate din TikTok, Eva Măruță poate primi între 235 și 392 de dolari dintr-o postare pe platformă. Însă mezina familiei Măruță are conturi cu mulți subscriberi și urmăritori și pe YouTube și Instagram. Astfel, pe YouTube, Eva are 218.000 de abonați, în timp ce pe Instagram este urmărită de peste 370.000 de persoane.

Andra și Cătălin Măruță au doi copii, Eva și David. Formează o familie unită, iar mulți dintre urmăritorii lor consideră că artista și prezentatorul TV reprezintă modele de urmat. Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de peste 15 ani.

”Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, mărturisea Andra pentru Viva.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.