Adevărul despre divorțul dintre Dinu și Deea Maxer. Motivul care a dus la despărțire de fapt

0

Deea și Dinu Maxer păreau că formează un cuplu sudat și fericit și erau împreună de aproape 20 de ani, însă acum au decis să meargă pe drumuri separate.

Chiar dacă au doi copii frumoși, pe Andreas (11 ani) și pe Maysa (de 3 ani), dar acest lucru nu i-a împiedicat să decidă să se despartă oficial. Unul dintre apropiații celor doi a declarat pentru Click! că Deea şi Dinu ajunseseră să aibă o relație mai mult ca frații în ultima vreme, deoarece focul iubirii pasionale s-ar fi stins.

„S-a consumat tot ce a fost între ei doi și amândoi se simțeau ca frații. Atâta tot! Amândoi au încercat să salveze căsătoria, câteva luni, dar nu au mai putut, degeaba! Nu are nici Dinu, nici Deea pe altcineva. Clar nu a fost ăsta motivul”, a povestit un apropiat al celor doi.

În septembrie, 2022, Dinu Maxer a vorbit despre problemele din relația sa cu Deea, recunoscând că apariția copiilor a adus cu sine și tensiuni între ei. Însă, nicidoata nu a fost vorba de infidelitate în relația lor.

„Am făcut-o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, că în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem că doi străini, deși stăteam în aceeași casă”.

Astă vară au încercat să își salveze relația cu o vacanță romantică. „Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ceea ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei. Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vream să ne luam o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!”, mărturisea Dinu Maxer.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.