Decizia luată de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu la 6 luni după ce au devenit părinți

0
Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au luat o decizie în ceea ce privește pe fiul lor. Luca Tiago, în vârstă de 6 luni, va dormi singur, însă părinții săi îl vor supraveghea în permanență.

Soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a îngrijorat în prima noapte în care fiul nu a mai dormit cu ei, chiar dacă era supravegheat printr-un monitor video pentru bebeluși.

„Prima noapte cu bebelușul în altă cameră a fost ciudată. Vă dați seama că nu am dormit, am făcut ture, mi se părea că se sufocă. El a și început să se întoarcă pe burtică și mi se pare că nu știe prea bine, sau poate știe și îmi fac eu prea multe griji”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu într-un story pe Instagram.

Ca să-l adoarmă pe cel mic, soția lui Dani Oțil obișnuia să-l plimbe în brațe, însă acum își dorește să renunțe la această metodă. Gabriela a mărturisit că micuțul devine tot mai greu, iar durerile de spate sunt insuportabile uneori.

„Dar se face din ce în ce mai greu și spatele meu nu mai poate. Așa că experimentăm o metodă nouă. Îl pun în pătuț, îl las acolo, îi pun o melodie. Dacă plânge foarte tare îl iau puțin în brațe, dar după aceea îl pun din nou în pătuț. (…) Am învățat că trebuie să te ții tare, pentru că dacă el te simte puțin slab, gata!, s-a terminat”, a explicat Gabriela.

Cu această ocazie, fotomodelul a dezvăluit că este ajutată de o bonă din Republica Moldova pe care a angajat-o cu ajutorul unei agenții din Capitale, care se numește Top Nanny. Aceasta îi oferă sfaturi prețioase despre cum să se descurce cu fiul ei, potrivit tabuhighlife.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.