Oana Cuzino, transformată total de operațiile estitice. Cum arată acum

0
Oana Cuzino

Oana Cuzino a spus adesea că nu este adepta operațiilor estetice, dar chipul ei arată diferit!

Oana Cuzino trece printr-o transformare care este destul de vizibilă. Prezentatoarea afişează un look impecabil de fiecare dată, dar mai ales un ten din ce în ce mai tânăr, lipsit de riduri.

Frumoasa prezentatoare este complet schimbată, după mai multe intervenții chirurgicale la nivelul feței. Judecând după ultimele poze distribuite de Oana Cuzino este evident că a apelat la injecțiile pentru a masca apariția ridurilor. Este posibil să fi apelat și la fațetele dentare, căci dinții Oanei sunt impecabili, de un alb strălucitor.

Oana Cuzino este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. În urmă cu doi ani, aceasta a declarat că nu a apelat niciodată la medicul estetician pentru a-și îmbunătăți calitățile fizice.

„Ca îngrijire estetică apelez frecvent la radiofrecvență și nu la intervenții estetice invazive. Am făcut foarte multe cursuri de medicină estetică și am învățat mult despre aceste proceduri, dintre toate singura interesantă mi se pare mezoterapia, care folosește anumite substanțe pentru o anumită problemă. Pentru mine, personal, intervențiile locale estetice banale – tip botox, acid hialuronic, mărirea buzelor – nu reprezintă o opțiune, cred mai degrabă în alte modalități antiaging holistice mult mai eficiente și interesante. Nu cred că mai este cazul ca la vârsta mea să corectez ceva, nu mi-ar aduce nimic în plus,” a declarat frumoasa vedetă.

Aceasta are foarte mare grijă și la ce mănâncă pentru că alimentația este cheia unui corp de invidiat.

Oana Cuzino (50 de ani) a fost căsătorită cu milionarul Yoav Shtern de care a divorţat în anul 2014. Au împreună o fetiţă, pe Naomi.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.