Irina Shayk, prima reacție în contextul războiului din Ucraina. Ce mesaj are rusoaica

0
Irina Shayk

Irina Shayk, modelul rus în vârstă de 36 de ani, a făcut apel la pace și și-a îndemnat prietenii virtuali să doneze bani pentru sprijinul poporului ucrainean.

De curând, Irina Shayk a făcut publică o fotografie pe Instagram în care este ilustrat semnul păcii pe un fundal negru. Totodată, ea a scris în dreptul imaginii un îndemn la pace și a îndemnat oamenii să doneze pentru refugiați.

„Nu războiului! Voi dona către @unicef și @redcrossukraine – Vă rugăm să verificați poveștile mele pentru link-uri și resurse pentru donații, oferiți tot ce puteți. Ne rugăm pentru pace.”, a scris rusoaica pe Instagram, însă a blocat comentariile, astfel că prietenii virtuali n-au putut să reacționeze decât prin like-uri.

Irina Shayk, pe numele real Irina Valeryevna Shaykhlislamova, s-a născut pe 6 ianuarie 1986 în oraşul Yemanzhelinsk din Rusia, părinţii ei fiind minerul Valery şi profesoara de muzică Olga. Irina Shayk crede că a moştenit frumuseţea de la tatăl ei şi că multe persoane au crezut că este din America de Sud.

„Tatăl meu a avut pielea închisă la culoare pentru că a fost tătar şi uneori tătarii arată ca brazilienii. Culoarea ochilor o am de la mama mea. Uneori îi mulţumesc lui Dumnezeu că părinţii mei m-au făcut aşa frumoasă, dar este doar un corp, iar eu cred în reîncarnare. Cum va fi cealaltă viaţă dacă nu voi mai avea acest chip?“, declara modelul în 2010 pentru „The New York Post“.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.