De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor

0
Alina Sorescu

Alina Sorescu și fostul ei partener de viață Alexandru Ciucu se luptă în instanță pentru custodia celor două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6.

Recent, creatorul de modă a cerut ca domiciliul fetelor să fie la el până la soluționarea în instanță a procesului. Bărbatul susține că apartamentul în care fiicele sale se află acum este mult prea mic în comparație cu vila în care s-au obișnuit, informează Click!.

Cele două fetițe locuiesc în prezent cu mama lor, în apartamentul acesteia de 4 camere.

Din iarna anului 2017, Alina și Alexandru au locuit într-o casă inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârșin. Construcția vilei a durat trei ani și jumătate și a fost evaluată la 500.000 de euro. Pe 3 mai, Alexandru Ciucu s-a prezentat la Tribunal alături de tatăl său.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au de împărțit o avere considerabilă după divorț – o vilă de jumătate de milion de euro din Pipera și afacerea familiei, pentru care creatorul a mers la Imperiul Leilor unde a primit 2 milioane de euro de la investitori. În plus, cântăreața are și o școală de muzică.

Totodată, la partaj se mai iau în calcul sumele de bani primite de cântăreață din proiectele de televiziune și contractele de imagine, însă cele mai importante sunt cele două fete Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), care trebuie să rămână cu unul dintre părinți.

Cei doi au pornit pe drumuri separate după un mariaj care a durat circa 12 ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.