Andreea Bălan, mesaj tranșant cu privire la divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

0
Andreea Bălan

Andreea Bălan nu a putut rămâne indiferentă și a avut o opinie tranșantă, cu privire la divorțul Alinei Sorescu de Alexandru Ciucu.

Cântăreața, care a trecut și ea printr-un divorț extrem de dificil de George Burcea și s-a luptat pentru custodia celor două fiice, a empatizat cu situația colegei sale de breaslă.

„Copiii rămân cu mama”, a scris artista pe rețelele de socializare, o aluzie clară, la cel mai mediatizat divorț din showbiz.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au demarat deja procesul de divorț, iar principala miză a despărțirii lor este custodia celor două fiice. La scurt timp după ce au depus actele de divorț, Alexandru Ciucu i-a intentat proces Alinei Sorescu, pe motiv că este nemulțumit în privința custodiei celor două fetițe ale cuplului.

Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu mama lor, în apartamentul acesteia de 4 camere. Recent, creatorul de modă a cerut ca domiciliul fetelor să fie la el până la soluționarea în instanță a procesului. Bărbatul susține că apartamentul în care fiicele sale se află acum este mult prea mic în comparație cu vila în care s-au obișnuit, informează Click!.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.