Justin Bieber are interzis să mai conducă mașini Ferrari. Care este motivul

0
Justin Bieber

Starul pop canadian Justin Bieber a fost inclus pe lista neagră a Ferrari. Artistul nu mai are voie să se urce la volanului unei astfel de mașini sau să cumpere una.

Se pare că emblematica marcă italiană s-a săturat de comportamentul lui Bieber cu mașinile sale, care a încălcat regulile de proprietate ale Ferrari, ceea ce a dus la interdicția cântărețului canadian. În cazul în care vă întrebați ce parte din lunga listă de probleme a lui Bieber l-a deranjat atât de mult pe Ferrari încât a luat o decizie atât de drastică, vă spunem noi.

Se pare că artistul s-a îmbătat și a uitat unde a parcat Ferrari-ul 458. Mașina de lux a fost pierdută pentru câteva săptămâni!

Incidentul a avut loc în 2015, după o noapte stropită cu alcool în Beverly Hills. Marca italiană crede cu fermitate că super-mașinile care iespe porțile fabricii sale sunt piese de artă care nu ar trebui modificate în niciun fel.

Cel mai simplu mod de a-l enerva pe Ferrari este modificarea sau personalizarea mașinilor fără consimțământ. Bieber fiind Bieber nu i-a dat atenție și și-a personalizat bolidul Ferrari 458 Italia F1 Edition din 2011 cu nimeni altul decât West Coast Customs, care includea aripi, vopsea albastră neon, jante aftermarket și multe altele.

Marca italiană de mașini a considerat aceste modificări un sacrilegiu.

Pentru a înrăutăți lucrurile, Bieber a încălcat o altă regulă foarte importantă a proprietății Ferrari, scoțând la licitație 458-ul său, din nou fără acordul producătorului auto. Dacă vă întrebați cum toate aceste lucruri pot fi considerate infracțiuni grave pentru a fi incluse pe lista neagră, aflați că Ferrari își ia foarte în serios imaginea publică și valoarea mărcii; probabil, mai serios decât orice altă afacere din lume.

Marca îi obligă pe proprietarii săi să semneze contracte înainte de a le vinde mașini, ceea ce include respectarea regulilor și liniilor directoare de proprietate Ferrari. De exemplu, există o clauză în acord care îi împiedică pe proprietari să-și revândă mașina în primul an.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.