De ce Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana

0

Alin Oprea s-a căsătorit cu Medana și au avut o nuntă cu 500 de invitați, dar de la eveniment au lipsit chiar cei doi copii ai artistului. Nici Tavi Colen nu a fost pus pe lista invitaților.

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios vineri, 15 septembrie, și au avut 10 perechi de nași. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din Otopeni, unde au invitat 500 de persoane. Petrecerea a fost una reușită, unde artiștii s-au înghesuit să cânte, iar unii nici nu au mai apucat să își facă programul. Medana a pregătit și o surpriză pentru cei prezenți și și-a lansat primul volum de poezii.

Pe parcursul serii, Medana a schimbat mai multe ținute și a arătat spectaculos.

Toată lumea a observat că de la nuntă au lipsit copiii lui Alin Oprea din căsnicia pe care a avut cu Larisa. Nici Tavi Colen, fostul coleg de trupă al cântărețului, nu a fost pe lista invitaților. Prezent în emisiunea „La Măruță”, Alin Oprea a explicat de ce nu i-a invitat pe aceștia la nunta cu Medana.

„I-aș fi trimis cu drag invitația lui Tavi, dar știam sigur că nu va răspunde afirmativ”, a spus solistul de la Talisman. Și a continuat: „Am avut logodna acum un an, undeva în luna noiembrie, apoi pe 22 decembrie am avut căsătoria civilă. Dacă aș fi primit un mesaj de la Tavi cu «Casă de piatră!», l-aș fi invitat, evident. Dacă aș fi primit un mesaj de la copiii mei cu «să fii fericit, tată! Doamne ajută!», i-aș fi invitat. Nu unii doar să ofere, iar unii doar să primească… Îl iubesc pe Tavi, îmi iubesc copiii și nu am nicio problemă. Eu mă împac oricând cu ei. Știu să iert, știu să fiu deschis, știu să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reparat dacă este cazul. Nu am față de nimeni niciun sentiment de ură”.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.