De ce a luat în greutate Andra în ultimii ani. La ce nu poate renunța cântăreața

0
andra

Andra a dezvăluit faptul că a acumulat mai multe kilograme în plus, în perioada pandemiei, și este decisă să-și recapete formele de altă dată. A început, deja, procesul de slăbire.

Artista ales să-și recapete treptat forma fizică dorită, iar revenirea la viața normală, după restricțiile din timpul pandemiei, a contribuit în procesul de slăbire pentru că acum Andra poate concerta și dansează foarte mult pe scenă.

„Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel”, a declarat Andra, pentru Viva.

Andra a ajunsese la 70 kg

Andra a început procesul de slăbire din luna decembrie a anului trecut, deoarece acumulase câteva kilograme în plus, fapt care o nemulțumea.

Vedeta a dezvăluit că iubește foarte mult mâncarea și, din această cauză, a ajuns să acumuleze mai multe kilograme în plus. Artista a declarat că în luna decembrie cântărea 70 de kilograme și că cea care a motivat-o să slăbească a fost chiar sora ei.

„M-a vizitat una dintre surorile mele, exact cu o zi înainte de 1 decembrie. Am văzut că slăbise și mi-am zis că dacă ea poate, pot și eu. Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea. În pandemie am mâncat foarte mult și nu mai ardeam caloriile ca înainte. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme. S-au tot văzut și, la un moment dat, am simțit că trebuie să fac pasul ăsta. Acum am slăbit, am 64 și sper să fie tot în scădere.”, a spus jurata de la Românii au talent.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.