Kim Kardashian a distrus legendara rochie purtată de Marilyn Monroe. În ce hal a înapoiat-o, după Gala Met

0
kim kardashian

Kim Kardashian a distrus legendara rochie purtată de Marilyn Monroe în 1962, la cea de-a 45-a aniversare a preşedintelui John F. Kennedy.

Celebra rochie cusută manual, cu peste 6.000 de cristale, a fost purtată 60 de ani mai târziu, pe covorul roșu de la Gala Met, de nimeni alta decât Kim Kardashian.

După 15 minute de poze pe covorul roşu, starleta americană a schimbat rochia originală cu o replică. Doar că era deja prea târziu.

Cu fermoarul rupt şi ţesătura slăbită, murdară şi cu cristale rupte sau care abia se ţin. Aşa a înapoiat rochia.

Imaginile s-au viralizat, după ce colecţionarul Scott Fortner a distribuit o serie de fotografii în care arată, cu lux de amănunte, ce s-a ales de celebra rochie.

Chiar Kim Kardashian recunoscuse la Gala Met că a făcut sacrificii ca să încapă în ea: „Am probat-o şi nu mă încăpea. Aşa că m-am uitat la ei şi le-am spus „Daţi-mi trei săptămâni”. A fost nevoie să slăbesc 7 kilograme până azi”, mărturisea vedeta la gală.

În 2016, piesa vestimentară devenit cea mai scumpă rochie vândută vreodată la o licitaţie. Costul total ajunsese la peste 5 milioane de dolari. Şansele să fie reparată sunt mici, în condiţiile în care materialul din care e făcută nu se mai fabrică.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.