Motivul pentru care Andreea Bănică i-a impus soțului să nu-i mai cumpere niciodată bikini, cadou

0
Andreea Bănică

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează cel mai longeviv cuplu din showbizul românesc. Până să descopere gusturile artistei, impresarul a făcut investiții nechibzuite. Un astfel de cadou neinspirat este și o pereche de bikini.

Andreea Bănică recunoaște că îi dă indicații clare soțului ei, Lucian Mitrea, în ceea ce privește cadourile, pentru a nu cheltui bani pe care care nu îi place sau nu îi folosește.

„Nu-mi place să mi se facă cadouri care nu-mi plac sau pe care nu le-aș folosi, mai bine nu îmi faci un cadou, mai bine îmi aduci o floare. Dacă îmi aduci cadou o eșarfă, pe care nu aș folosi-o sau un parfum care nu-mi place, nu are sens să mi le-aduci. Da, am și acum o pereche de bikini. Îi am în dressing și mereu când deschid dulapiorul și văd toate perechile de bikini, mă uit la ei cu speranța că îi voi purta vreodată, dar nu! I-am spus: Te rog frumos să nu îmi mai iei niciodată bikini’, de atunci nu mi-a mai luat. Nu mai are voie să îmi facă cadouri care nu îmi plac!”, a declarat cântăreața pentru Viva.

Andreea Bănică și-a mai îndeplinit un vis la începutul acestei luni, când a intrat în posesia unei mașini de vis.

„Este o mașină pe care mi-am dorit-o. De vreo 2-3 ani tot îl băteam la cap pe Lucian. Voiam o mașină pentru la mare, la Eforie, la plajă, o mașină pe care să o umplu de nisip, cu care să merg peste tot. Mi-am luat o mașină foarte mișto. Bine, nu voia el, nici acum nu ar fi vrut, dar nu a avut ce face, e la cerere și ofertă. El îmi face cadourile pe care mi le doresc, eu îi trimit linkuri cu diverse lucruri și el atunci ia aminte. Și când vine câte o ocazie așa sau chiar fără ocazie, îmi face cadoul respectiv”, a adăugat vedeta.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.