Cum te vei comporta dacă afli că partenerul te înșală, în funcție de zodia ta

0
horoscop

Dacă afli că partenerul tău te-a înșelat poate fi devastator pentru tine. Nu numai că încrederea ta se va prăbuși, dar s-ar putea să nu mai vrei să fii niciodată cu el. Unii oameni își aruncă furia pe el, alții plâng, alții rămân în relație și încearcă să uite ce s-a întâmplat.

Să aruncăm o privire la cum vei reacționa dacă se întâmplă să afli că partenerul tău te înșală, în funcție de zodie.

Berbec

Vei fi extrem de supărat pe partenerul tău pentru că te înșeală, nu din cauza daunelor emoționale, ci pentru că partenerul tău a îndrăznit să meargă după cineva, altul decât tine. Începi să te compari cu cealaltă persoană, într-un mod nesănătos.

Taur

Îi vei spune partenerului tău că îl ierți, dar resentimentele față de el vor continua să crească. Și dacă partenerul tău face o mică greșeală, partenerul tău va simți cu siguranță mânia.

Gemeni

Vei avea nevoie de partenerul tău să-ți ceară iertare în genunchi. Nu vei accepta nicio concesiune. Dacă partenerul tău își asumă întreaga responsabilitate și lucrează pentru a te face să te simți mai bine, atunci doar te vei gândi să te întorci cu el.

Rac

Îți vei asculta cu răbdare partenerul și îi vei auzi motivele. Nu poți să renunți la toate amintirile uimitoare pentru că este prea prețios pentru tine. Cu toate acestea, nu îi vei oferi partenerului tău o a doua șansă.

Leu

Vei încerca tot posibilul să-ți păstrezi reputația intactă, deoarece ești jenat să dezvălui că partenerul tău te-a înșelat. Îți poți ierta partenerul să evite orice confruntare publică, dar, în spatele ușilor închise, vei trece săptămâni fără să vorbești cu el.

Fecioară

Vei deveni foarte sensibil și emoționat dacă partenerul tău te înșală. Dar această sensibilitate te face să te răzbuni pe partenerul tău. S-ar putea să faci planuri pentru a-l umili sau pentru a-ți face partenerul să se simtă extrem de rău pentru că te gândești mereu că te înșală.

Balanța

Vei încerca tot posibilul pentru a salva relația pentru că nu poți vedea că relația ta se irosește doar așa. Îți vei ține partenerul și te vei strădui să-l faci să-și dea seama de greșeala sa, dar nu-i vei da drumul.

Scorpion

Vei fi super furios dacă partenerul tău se gândește sau chiar se uită la alți oameni într-un mod romantic. Deci, în cazul în care afli că partenerul tău te înșală, vei vedea roșu peste tot. S-ar putea chiar să începi să îți faci un plan de răzbunare.

Săgetător

Vei deveni paranoic dacă partenerul tău te înșală. Vei deveni foarte capricios; vei plânge, vei țipa sau vei rămâne complet tăcut pentru a-ți lăsa partenerul să realizeze cât de mult a greșit.

Capricorn

Vei refuza să accepți situația din clipa în care vei afla că partenerul tău te-a înșelat. Nu vei aștepta să-ți dea o explicație. În schimb, te vei despărți de el și vei încerca să mergi mai departe, cât mai curând posibil.

Vărsător

Vei deveni distructiv din punct de vedere emoțional dacă se întâmplă să afli că partenerul tău te înșală. Vei începe să îl jignești. Îl vei face chiar să se simtă vinovat amintindu-i toate amintirile bune pe care tu și partenerul tău le-ați avut împreună.

Pești

Vei fi devastat să-ți părăsești partenerul pentru că te-a înșelat. Îți va fi greu să uiți tot timpul pe care l-ați petrecut împreună, așa că poți încerca să ignori semnele că partenerul tău te înșală, atâta timp cât se întoarce acasă la tine noaptea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.