Anamaria Prodan și-a șters tatuajul cu chipul lui Reghe. Ce a desenat deasupra lui

0
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a renunţat la marele tatuaj de pe spatele ei în care apare și chipul fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf.

Sexy impresara a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care arată cum și-a modificat tatuajul, celebrul antrenor fiind exclus din peisaj.

În loc de chipul lui Reghe, vedeta şi-a tatuat pe spate un vultur uriaș, care apare alături de cei 3 copii ai săi: Sarah, Rebecca, Laurențiu Reghecampf Jr.

„La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos, pe fața lui”, spunea Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

De partea cealaltă, Laurențiu Reghecampf și-a scris numele Anamariei Prodan pe mână, însă a declarat că nu se gândește, cel puțin pentru moment să-l șteargă.

„Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, a spus Laurențiu Reghecampf în urmă cu ceva timp.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.