Verdict în procesul de divorț al Alinei Sorescu. Cu cine vor locui, până la urmă fetițele sale

0
alina sorescu

Alina Sorescu bifează o nouă victorie în privința custodiei fiicelor sale. Artista și fostul ei partener Alexandru Ciucu au primit de curând un nou verdict din partea instanței de judecată, după ce creatorul de modă a atacat decizia precedentă, care stipula că cele două fetițe ale cuplului vor locui cu mama lor, fiind domiciliate în prezent pe adresa cântăreței.

Ciucu a intentat o ordonanță președințială prin intermediul căreia dorea ca domiciliul fetițelor lui și ale Alinei Sorescu să fie stabilit pe adresa lui, la scurt timp după ce cei doi foști parteneri au decis să divorțeze.

Instanța i-a respins cererea, fiicele lor rămânând să locuiască cu Alina Sorescu, până la soluționarea procesului de divorț. Ulterior, designerul a atacat din nou decizia, însă se pare că nici de data aceasta nu a câștigat.

Alina Sorescu, victorie în instanță

Alina Sorescu și-a anunțat fericită victoria, dezvăluind că instanța i-a respins apelul și de această dată lui Alexandru Ciucu. Astfel, micuțele vor rămâne la ea pe întreaga perioadă a procesului, care va începe la finalul acestui an.

„Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viață mea.

Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.

Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a două oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului.”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.