Smiley s-a tuns! A renunțat la plete în scop caritabil și acum arată complet diferit

0
Smiley

Smiley este unul dintre cei mai în vogă artiști din România! Muzica sa se aude pe toate radiourile și ne încântă auzul zi de zi. De câțiva ani și-a impus propriul stil, atât fizic, cât și muzical.

Dacă, de câțiva ani, acesta a adoptat un look mai sauvage, cu părul lung și barbă, recent, el a renunțat la plete. Artistul s-a tuns și arată complet diferit. Mai mult, acesta a donat părul unei asociații care luptă pentru persoanele diagnosticate cu cancer, pentru care se fac peruci.

”18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum

și de folos. Îl donez pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul sau DONAȚI bani, Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună!”, a scris Smiley în online, înainte de a se tunde.

”Îți stă mult mai bine așa”, ”Arăți minunat”, ”Ești fenomenal”, ”Ca la 20 de ani”, ”Te-a întinerit cu zece ani tunsoarea asta”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor lui Smiley.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.