Cum să porți imprimeul argyle și cu ce să-l asortezi primăvara?

0

Imprimeul argyle revine în această primăvară. Un motiv de caracter, asocierea lui trebuie tratată cu prudență. Iată cum să adopți tendința cu sfatul expertului în stil Aurélia Chataigné.

„Imprimeul argyle este un model clasic care revine cu tendința Grandpa Core!”, dezvăluie stilistul. De origine scoțiană, a fost deosebit de popular în anii 1920, apoi a cunoscut o renaștere a popularității în anii 1980. În acest sezon, multe mărci se reapropie de el. Casa Hermès, de exemplu, îl folosește pe pulovere mari cu guler. Loewe îl fixează pe diverse piese pentru colecția de primăvară-vară 2024, fără a uita de Chanel care cedează și ea tendinței judecând după prezentarea de modă pre-fall 2024.

Punctul său forte? „Oferă un aspect vintage și preppy oricărui look”, spune Aurélia Chataigné, potrivit Femme Actuelle. „Și în acest moment, vintage este foarte la modă!” Pe de altă parte, odată cu sosirea zilelor însorite, există un singur cuvânt de ordine: „Evităm culorile tradiționale precum maro, bleumarin sau roșu visiniu care sunt asociate cu iarna”, indică specialistul. „Optăm pentru nuanțe deschise, cum ar fi combinația de gri și alb sau culori pastelate, care insuflă un aer de primăvară în acest model.”

Cum să porți imprimeu argyle pentru un look la modă de primăvară?

În acest sezon, nu ezităm să combinăm modelul argyle cu piese la modă precum un cardigan scurt, o rochie trapez sau chiar un pulover fără mâneci. Expertul explică: „Poverul fără mâneci este un must-have pentru garderoba de primăvară. Iar argyle se pretează perfect acestei piese”. Purtat lângă piele, completat cu blugi pentru un look casual sau stratificat peste o cămașă supradimensionată, puloverul fără mâneci este must-have-ul sezonului. Rețineți că, potrivit Aurélia Chataigné, „imprimatul argyle se adaptează la fel de bine unui look formal ca și unei serii.

Amestecat cu piese elegante și nuanțe sobre precum bej, ecru sau bej, veți afișa o ținută mai sofisticată.” În plus, spre deosebire de ceea ce s-ar putea crede, acest model tip diamant poate fi purtat cu o varietate de alte imprimeuri: „Modelele florale sau bulinele au avantajul de a înmoaie acest imprimeu de caracter, oferind în același timp un aspect controlat și unic”, spune stilistul. „Purtarea unei cămăși florale sub un cardigan argyle este ideală pentru un look proaspăt, feminin și la modă.” Dar asta nu este tot. Combinația de pulover argyle și fustă în carouri este o îndrăzneală în acest sezon!

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.