Cum să adopți tendința „lazy girl” pentru primăvară?

0

„Lazy girl” este peste tot pe rețelele de socializare. Dar cum poți adopta această nouă tendință de modă casual, dar absolut deloc neglijată?

Dacă a fi leneș ar fi acum modalitatea de a fi în fruntea modei? Multă vreme ne-am chinuit în fața dressingului nostru dimineața, să găsim un look sofisticat, care să fie încă confortabil și potrivit programului nostru. Ei bine, după era quiet luxury sau intrarea senzațională a opusului său, mob wife, a apărut un nou trend pe rețelele de socializare și este fata leneșă.

Lazy girl: ce presupune această tendință de modă pentru femei?

Trendul pleacă de la termenul de „lazy girl job”, și anume tinere care explică că munca lor nu este o sursă de stres, asigurând în același timp un salariu bun. Și această mișcare a fost transpusă în aspectul acestor tinere. Obiectivul? O ținută fără efort, lejeră, dar deloc neglijată. Pe scurt, asociem starea de bine cu stilul. Fata leneșă se gândește la toate fără să pară să-și facă griji și această tendință funcționează la fel de bine pentru ținutele de lucru ca și pentru a petrece timpul în weekend.

Care sunt piesele de modă cheie pentru a adopta tendința lazy girl?

Dar ce găsim în garderoba unei lazy girl? Punctul de plecare este să te concentrezi pe elementele de bază potrivite. Ne gandim in special la blugi drepți, dar și la tricouri din bumbac. Puteți adăuga un blazer larg. O altă alternativă, un pulover legat pe umeri. Finalizează look-ul cu balerini deschiși.

Pentru un look lazy girl în weekend, optează pentru colanți negri cu un maiou drăguț și cămașă albă deschisă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.