Cum l-a jignit Radu Pietreanu pe Alexandru Arșinel: „Să ai demnitatea de a nu mai cerși…”

0
Radu Pietreanu

Alexandru Arşinel a fost umilit de Radu Pietreanu într-un roast de câteva minute pe care umoristul l-a avut în emisiunea iUmor.

În cel mai nou episod iUmor juriul a fost completat de Micutzu. Ca fiecare jurat invitat care se respectă şi comediantul a primit un roast pe măsură!

Vorbind despre Micutzu, Radu Pietreanu a scos la un moment dat o foaie de pe care a început să citească. „Vreau să mai spun un singur lucru! După ce ne-a stresat ani de zile, cu glumele tale de rahat, la care nu mai râd nici copiii de clasa I, măcar acum la sfârşitul carierei, să ai demnitatea de a nu mai cerşi nici… a, scuze, e foaia pentru Arşinel! Le mai încurc… bătrân!”, a spus Radu Pietreanu, spre amuzamentului celor din juriu, dar şi din sală.

De roast-ul acid al lui Radu Pietreanu nu a scăpat nici Mihai Bobonete: „Tu încă nu-ţi dai seama cât eşti de penibil! Te bagi în toate emisiunile, în toate juriile, în toate reclamele… furi textele colegilor de scenă, nu te mai suportă nimeni la cât de arogant… asta-i pentru Bobonete, scuze!”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.