Andreea Bălan are un nou iubit? „Iubesc și sunt iubită”

0
Andreea Bălan

Andreea Bălan este se pare într-o relație nouă, după ce în septembrie 2021, solista s-a despărțit de Tiberiu Argint după 1 an și 3 luni de relație.

Anterior, Andreea a format un cuplu cu actorul George Burcea (34 de ani), alături de care are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani).

Recent, la un post de televiziune, Andreea a dezvăluit că „iubește și este iubită”.

Am lansat melodia «Posibil imposibilul», este al zecelea videoclip de pe albumul «Soare după nori». Tot albumul este motivațional, textele pieselor sunt încurajatoare. Mi-am dorit foarte mult să am piese cu care să motivez oamenii. (…) Majoritatea pieselor sunt inspirate de viața mea. De la începutul carierei mele, întotdeauna mi-a plăcut să cânt despre trăirile mele, fiind conștientă că, de fapt, trăirile mele sunt trăirile majorității, pentru că toți, sub o formă sau alta, avem aceleași probleme”, a explicat solista.

„Am avut ceva greutăți în viață, dar nu sunt singura și, evident, mulți oameni au tot felul de greutăți. Așa că da, este important să avem empatie și să ne iubim, să ne acceptăm trecutul, să ne iertăm greșelile, dar și pe ale celorlalți”, a continuat. „Sunt mult, mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă. Știu exact ce-mi doresc, din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc și sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, care mă susțin și-mi sunt aproape. Mă bucur mult de prezent. Am învățat să trăiesc în prezent. De multe ori trăiam în viitor, proiectam și nu trăiam prezentul”, a mai spus.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.