Fiica misterioasă a lui Putin este dansatoare rock&roll şi are o avere mai mare decât preşedintele Rusiei

0
Katerina Tikhonova

De la începutul conflictului dintre Ucraina și Rusia, Vladimir Putin a fost, desigur, și mai vigilent în legătură cu familia sa. Potrivit Page Six, el și-ar fi trimis presupusa amantă, pe Alina Kabaeva, și cei patru copii în Elveția. Dar ar fi încercat să-și protejeze și cele două fiice „oficiale”, din singura sa căsătorie, cu Liudmila Chkrebneva, de care a divorțat în 2013.

Președintele Rusiei are două fiice din prima căsătorie cu fosta însoțitoare de bord – Maria, născută în 1985, și Katerina, născută în 1986. O cunoaștem în special pe cea de-a doua, care, în ciuda încercărilor tatălui ei de a o ține departe de lumina reflectoarelor, a fost pasionată de dans acrobatic de la o vârstă foarte fragedă și a participat la numeroase competiții. Spectatorii o descoperă pe dansatoare sub numele de Ekaterina Tikhonova, potrivit tabu.ro. Aceasta a folosit numele de familie al bunicii sale materne pentru a-și păstra anonimatul. Dar acest secret nu va dura mult, deoarece în 2015, identitatea sa este dezvăluită în urma unei investigații a Universității de Stat din Moscova.

Katerina Tikhonova, de 34 de ani, dansatoare de rock’n’roll, practicând un stil numit boogie-woogie, şi administrator al unor firme, este se pare o persoană de influenţă a următoarei generaţii de la Moscova, informează Reuters. În plus, tânăra a lucrat pentru grupul de media rus, RBC. Katerina Tikhonova ar fi condus o iniţiativă de extindere a campusului universităţii de stat din Moscova, proiect în valoare de 1.7 miliarde de dolari.

În 2013, ea s-a căsătorit cu Kirill Shamalov, fiul unui vechi prieten al tatălui ei, la o stațiune de schi. Potrivit Reuters, cuplul ar fi deținut o avere de peste 2 miliarde de dolari (1,8 miliarde de euro), grație investițiilor în fabrici petrochimice. În același timp, ei devin manageri ai Innopraktika, un program controversat care vizează reformarea Universității din Moscova și sprijinirea proiectelor științifice rusești. Cuplul investește și în Franța, deținând o vilă de lângă Biarritz estimată la 3,3 milioane de euro (casa vandalizată de la începutul războiului). Katerina și Kirill s-ar fi despărțit în 2017, fără niciun motiv oficial.

Pe de altă parte, potrivit declaraţiei de avere, Putin a declarat un venit de doar 119.000 de dolari pentru anul 2014. El mai deţine două apartamente modeste şi un garaj.

La acea vreme, unii îl bănuiau pe Vladimir Putin că s-a ocupat ca fiica sa cea mică să-i ia locul în funcția de șef al statului în 2024. După ce a invadat Ucraina în februarie, s-ar părea că predarea puterii nu mai este pe agenda de astăzi.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.