Cum îți afectează emoțiile sănătatea pielii – cum previi ridurile

0
riduri

Ridurile sunt ceva ce nu putem evita odată cu înaintarea în vârstă. Desigur, genetica joacă un rol important, dar totuși, sentimentele pot declanșa și accentua ridurile. Te poți privi în oglindă pentru a înțelege ce emoții mai trebuie să lucrezi pentru o a ține sub control.

Ridurile frunții

Ridurile de pe frunte pot fi asociate cu traume nerezolvate sau un șoc pe care l-ai avut în trecut, potrivit specialiștilor. Emoții precum anxietatea pot duce la ridicarea frecventă a sprâncenelor. Oamenii care au tendința de a gândi exagerat au astfel de riduri orizontale. De asemenea, dacă suferi adesea de dureri de gât și de cap este posibil să le ai.

Ridurile dintre sprâncene

Foarte des, persoanele cu 2 linii adânci între ochi sunt gânditori profunzi, având o minte ocupată. Experții spun că nu există nicio legătură cu o emoție negativă foarte puternică. Un acupuncturist a spus că găsește adesea astfel de riduri la femeile cu cariere puternice și provocatoare. Ar putea fi avocați, judecători sau directori. Dar totuși, aceste riduri pot arăta nerăbdare și frustrare și chiar suferință cronică.

Riduri talpa gâștei

Foarte des, s-ar putea să le vezi la indivizi fericiți pentru că zâmbesc sau râd mult. Cu toate acestea, dacă ajung foarte adânci, pot fi asociate cu tensiune și frustrare. De exemplu, pot fi legate de indivizi care iau adesea decizii dificile.

Ridurile buzelor

Ridurile buzelor superioare pot indica obiceiuri proaste, cum ar fi fumatul sau tulburările de alimentație. Experții mai spun că oamenii care nu văd nimic bun în lume pot avea astfel de riduri. În plus, liniile verticale ale buzelor pot semnala subnutriție.

Riduri sub ochi

Ridurile de sub ochi te fac să pari mult mai în vârstă, dar uneori oamenii pot să nu le observe aspectul. Acestea pot fi asociate cu tristețe profundă și chiar durere, ca și cum ai experimenta o decepție de lungă durată. Un stil de viață stresant poate provoca, de asemenea, riduri sub ochi. O expertă spune că le observă printre oamenii care se luptă cu fertilitatea.

Ridurile nasului

Ridurile nasului pot fi legate de zâmbet, dar dacă sunt profunde, pot fi asociate cu tristețea și dezamăgirea față de viață. Specialiștii spun că pot însemna și că ai probleme intestinale cronice, așa că este întotdeauna mai bine să preiei controlul asupra sănătății.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.