Legătura secretă dintre Pamela Anderson și Vladimir Putin

0
Pamela Anderson

Pamela Anderson a avut de-a lungul timpului relații cu diferiți oameni influenți, iar o declarație făcută de vedetă, privind o legătură cu președintele rus Vladimir Putin, a stârnit curiozitate.

În timpul unui interviu oferit în emisiunea „Piers Morgan’s Life Stories”, în 2018, Pamela Anderson a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu preşedintele rus, Vladimir Putin. De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că ea a făcut primul pas în abordarea președintelui. Pamela Anderson a declarat că motivul pentru care a discutat cu Putin în 2015 este întemeiat.

“I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a spus Pamela.

Dar când vine vorba de relația ei personală cu președintele Vladimir Putin, Pamela Anderson a părut destul de rezervată. „A vrut să vin la o inaugurare și să-i dau flori… Eu nu am făcut asta. Evident, am fost uneori împreună în același loc… Am avut o relație grozavă cu Rusia”, a mai spus actrița.

Fostul iepuraș a mai lăsat să se înțeleagă că a avut o relație și cu co-fondatorul WikiLeaks Julian Assange.

„Noi doi vorbim despre lumea întreagă. El e un profesor foarte bun. Julian este una dintre persoanele mele preferate. E un refugiat. Probabil cel mai cunoscut refugiat al vremurilor noastre…‟, a declarat ea în revista People, conform clickpentrufemei.ro.

 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.