Cum îl cheamă pe Cătălin Scărlătescu în buletin. Prenumele de care nu știu mulți

0
Cătălin Scărlătescu

Publicul e la curent cu ce se întâmplă în viața profesională a lui chef Cătălin Scărlătescu, însă despre numele real din buletin nu știu prea mulți.

Ce nu știu prea mulți despre Cătălin Scărlătescu este că pe celebrul chef îl cheamă și Ion. Folosindu-se de cele două prenume, vedeta de la Antena 1 a dat numele restaurantului pe care-l deține. Numele restaurantului este Xchef by Cătălin Scărlătescu, iar inițialele lui, Ion Cătălin Scarlatescu, rezultă ICS.

Restaurantul a fost inaugurat în noiembrie anul trecut, concurentul de la America Express explicând care este motivul pentru care angajații săi nu primesc pauze. Bucătarul are reguli foarte stricte legat de propria afacere.

Cătălin Scărlătescu se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, dar viața lui nu a fost mereu roz, ci a fost nevoie să depună multă muncă pentru a avea lucrurile de care se bucură azi.

Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine, până în ziua de azi.”, spunea Scărlătescu în urmă cu puțin timp.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.