Cum arată fiica lui Răzvan Simion la 17 ani. Ianca s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă – FOTO

0
Răzvan Simion

Răzvan Simion e un tată extrem de mândru. Fiica lui, Ianca, a crescut și a devenit o domnișoară extrem de frumoasă. Iată ce imagini a postat prezentatorul alături de adolescentă.

Ianca a captat atenția tuturor la un spectacol de balet. Aceasta și-a însoțit tatăl la Operă și a dat dovadă de o eleganță desăvârșită și o frumusețe naturală spectaculoasă.

Fiica matinalului de la Neața a purtat o ținută de culoare galbenă compusă din pantaloni scurți și vestă. A adoptat un machiaj natural, cu eyeliner și câteva bijuterii puse pe mâinile cu o manichiură perfectă.


Mândru până la cer și înapoi, Răzvan Simion a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apărea alături de fiica sa, scriind mesajul: „Serile noastre la Opera…”.

Imaginile au mii de aprecieri și zeci de comentarii. Fanii încântați au lăsat o mulțime de complimente în secțiunea de comentarii.

„Woow ce fată superbă ai, Răzvane! Să fie sănătoasă și binecuvântată! (…) Ce frumos! Să-ți traiasca frumusetea! (…) Ce mândru ești alături de fiica ta superbă. (…) Un tată MÂNDRU de minunea lui. Vă îmbrățișez pe amândoi!’, au scris internauții.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.