Delia și-a umilit public soțul. Reacția spumoasă a lui Răzvan Munteanu

0
Delia

Delia Matache este una dintre artistele cele mai apreciate din România, cu un mare succes!

De-a lungul timpului, au existat tot felul de voci care spuneau că soțului vedetei este, de fapt, milionar, însă Delia a decis să pună capăt acestor zvonuri. Cunoscuta artistă le- a spus celor care o urmăresc în mediul online că ea trebuie să muncească pentru a avea ceea ce își dorește.

”(…) Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini?(…)”, le-a spus Delia Matache fanilor.

Delia a mai spus că dacă soțul ei, Răzvan Munteanu, ar fi fost milionar, nu ar mai fi fost ea cea care să aducă bani în casă. Artista le-a mai spus internauților că ea este cea care pune pâinea pe masă.

”Dacă e milionar, de ce fac asta de ani buni? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu”, a mai precizat vedeta pe Instagram.

Cu toate acestea, fanii nu au înțeles dacă glumește sau vorbește serios, pentru că despre Răzvan Munteanu se știe că este milionar, având foarte mulți bani investiți în imobiliare și criptomonede.

Dar Răzvan Munteanu nu este doar soţul Deliei, ci şi managerul său. Acesta s-a ocupat de cariera artistei de când sunt împreună şi şi-a dedicat o mare parte din timp proiectelor în care aceasta a fost implicată.

Deşi se zvoneşte că relaţia lui cu Delia trece printr-o perioadă dificilă, Răzvan Munteanu îi este în continuare alături cântăreţei. Acesta a publicat în urmă cu câteva ore un mesaj în mediul online în care vorbeşte cu admiraţie despre cea care îi este soţie.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.