Olivia Steer, mesaj surprinzător pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relaţie

0
Andi Moisescu

Olivia Steer şi Andi Moisescu au împlinit 20 de ani de relaţie, iar cu această ocazie, vedeta a distribuit o poză mai veche cu ea și cu prezentatorul, dar și un mesaj emoţionant.

Postarea făcută de Olivia Steer este mai degrabă o dedicaţie pentru soțul, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de relație. „Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a fost mesajul postat Olivia Steer.

Andi Moisescu a dezvăluit cum a rezistat căsnicia lui cu Olivia Steer atât de mult timp. „N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată”, a declarat Andi Moisescu.

„Sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare și pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire. Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate”, a mai declarat Andi Moisescu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.