Cum arată fiica lui Gică Popescu. Maria a purtat cel mai mic costum de baie posibil în vacanța din Mexic

0
Gică Popescu

Maria Popescu, fiica în vârstă de 21 de ani a celebrului Gică Popescu, se distrează de minune la Cancun (Mexic), de unde a postat pe contul său de Instagram câteva imagini incendiare din vacanță.

Tânăra a absolvit recent Esada Business and Law School din Barcelona și urmează să facă și un Master la Londra. Gică Popescu s-a declarat încântat de realizările fiicei sale.

Fiica lui Gică Popescu, escapadă la Cancun

„Esada este una dintre cele mai importante facultăţi de business din lume. Mă bucură enorm că în cei trei ani și jumătate de facultate nu a picat niciun examen. Niciunul! Înseamnă ceva! Va face un Master în business la Londra şi după aceea la muncă!”, a spus Gică Popescu.

Într-un interviu, Gică Popescu a dezvăluit că îi oferă lunar fiicei 1.000 de euro pentru traiul ei din Barcelona.

„Maria studiază la Barcelona are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească dacă vrea.

Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iar tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro”, a dezvăluit Gică Popescu.

Între aceste etape universitare, tânăra și-a permis și o vacanță exotică. Maria Popescu a postat pe Instagram o serie de poze de pe o plajă din Cancun, purtând un costum de baie negru.

Gică Popescu e căsătorit din anul 1999 cu Luminița. Aceștia au împreună doi copii, este vorba despre Maria, 21 de ani, și Nicolas, 18 ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.