Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, răvășiți de durere: „Azi noapte sufletul ei a plecat dintre noi”

0

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, iar cei doi par foarte fericiți în prezent. O veste tristă i-a reunit din nou pe cei doi și se pare că sunt orbiți de durere.

Cei doi foști îndrăgostiți au rămas fără animalul lor de companie, care a fost alături de ei pe tot parcursul relației.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman sunt în doliu, după ce pisica lor a murit. Cei doi sunt foarte trişti de dispariţia animalului, care le-a fost alături timp de 17 ani.

Anunţul că pisica lor s-a stins din viaţă a fost făcut pe reţelele de socializare de ambii actori, alături de imagini cu ei şi Princess. În câteva fraze, şi-au exprimat regretul şi tristeţea pentru dispariţia animalului.

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess”, este mesajul scris de Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, pe Instagram.

După ce s-au despărțit, atât Vlad Gherman, cât și Cristina Ciobănașu și-au refăcut viețile, însă mulți încă se întreabă dacă nu cumva actorul mai are sentimente pentru fosta lui iubită.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.