Iulia Vântur, prima reacție după anunțul despărțirii de Salman Khan

0
iulia vantur

Anunțul despărțirii Iuliei Vântul de actorul indian Salman Khan a trimis o undă de șoc în showbiz. Vedeta a reacționat imediat în mediul online, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de starul bollywoodian.

Deranjată de speculațiile apărute în presă, fosta prezentatoare a decis să lămurească situația prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram, în care neagă despărțirea de actorul indian.

Iulia Vântur a explicat care este, de fapt, adevărul

„Se ia un quote oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o ‘mare știre de senzație. Dragii mei, eu nu îmi trimit ‘mesaje cu subînțeles pe insta, am cale directă, dacă am ceva de comunicat. Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o ‘persoană apropiată a mea nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși…vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, a scris Iulia Vântur, în mediul online.

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu 10 ani și s-a mutat în India. Vedeta a surprins pe toată lumea când s-a cuplat cu celebrul actor indian Salman Khan. Cei doi au preferat să își țină relația departe de lumina reflectoarelor. Recent, s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, motiv pentru care fosta prezentatoare tv a avut o reacție dură în mediul online.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.