Cum arată, de fapt, soția lui George Buhnici în costum de baie. Vloggerul a spus că are siluetă de minoră

0
Lorena Buhnici

George Buhnici a iscat un scandal național după ce acesta s-a lăudat că soția sa are siluetă de minoră. Vloggerul a intrat în colimatoriul opiniei publice după declarațiile sale controversate.

Acum, toată lumea se întreabă cum arată soția lui Buhnici în costum de baie.

Lorena Buhnici are 41 de ani și este foarte activă pe Instagram, acolo unde postează des fotografii din vacanțele lor, inclusiv poze în costum de baie.

Mândră de silueta ei „de minoră”, așa cum a lăudat-o soțul ei, Lorena Buhnici adoră plaja și marea și nu se sfiește să pozeze sexy atunci când își dezgolește pielea.

Soția lui Buhnici are norocul unei siluete care nu a rămas cu urme după sarcină. De aceea, mândră de formele sale, Lorena Buhnici poartă cel mai des, la plajă, costume de baie în două piese.

Lorena Buhnici a sărit în apărarea soţului său, George, după ce vloggerul a inflamat mediul online cu declaraţii halucinante despre siluetele femeilor care merg la plajă.

„Un interviu în care informaţia clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca şi de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii şi adolescenţi) în ţara asta şi cineva (soţul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media şi nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulţi nu au aflat definiţia corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteţi dormi liniştite/liniştiţi la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.