Pepe s-a căsătorit cu Yasmine. Ce detaliu i-a dat de gol

0

Pepe și Yasmine au devenit părinți în urmă cu puțin timp și își dedică tot timpul creșterii băiețelului lor. Chiar și așa, cei doi au găsit un moment de răgaz pentru a-și uni destinele.

Cei doi s-ar fi căsătorit în mare secret. Zvonurile cu privire la oficializarea relației au apărut după ce frumoasa brunetă a început să folosească numele de familie al artistului pe rețelele de socializare. Cântărețul a confirmat ulterior vestea.

Pepe și Yasmine trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. În luna iunie cei doi au devenit părinții unui băiețel. Chiar în ziua în care artisul a împlinit 43 de ani, pe 20 iulie, iubita acestuia și-a schimbat numele de utilizator de pe rețelele de socializare din Yasmine Ody în Yasmine Pascu, ceea ce i-a dus pe mulți cu gândul la o posibilă căsătorie.

Giani, fratele cântărețului, a fost cel care a confirmat zvonurile și a dat detalii despre eveniment. Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tam-tam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, a spus acesta pentru playtech.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.