8 coafuri pentru părul cu breton în creștere

0
coafuri

Toată lumea a trăit o perioadă în viața lor în care s-a gândit să-și facă un breton, dar s-au răzgândit odată ce părul a început să le crească. Pe măsură ce bretonul nostru crește, îmblânzirea părului rebel poate fi un proces dificil și frustrant.

Din fericire, există câteva soluții care te-ar putea ajuta să gestionezi acele bretonuri enervante în timp ce aștepți ca acesta să-ți crească.

După ce am făcut câteva cercetări, am descoperit cum să coafezi bretonul în creștere cu coafuri fermecătoare și la modă în fiecare etapă.

1. Breton pieptănat lateral

Cele mai ușoare coafuri pentru creșterea bretonului sunt bretonul pieptănat lateral, care sunt, de asemenea, foarte la modă. Celebritățile poartă de obicei breton lateral pe covorul roșu. Sunt atrăgătoare pentru aproape toată lumea și sunt atât la modă, cât și practice. Nu va trebui să depui mult efort pentru a avea un păr vibrant.

Bretonul lateral este măgulitor pentru toate formele feței; trebuie doar să îi ajustezi lungimea, lățimea și stilul. Pur și simplu alege orice parte și dă părul ferm pe acea parte. În acest fel, vei crea un breton superb și voluminos.

2. Coada de cal cu breton

Găsirea unei coafuri care să-ți flateze forma și trăsăturile feței poate fi dificilă, dar bretonul și coada de cal par să funcționeze pentru multe femei, subliniind cele mai bune trăsături ale acestora. Aceasta este o coafură simplă pentru a crește bretonul. Coafează-ți părul cu un breton în față.

3. Bretonul umed dat pe spate

Multe celebrități folosesc bretonul dat pe spate ca o coafură elegantă atunci când le crește bretonul.

Pentru început, piaptănă-l. Adaugă cât de mult gel de coafat ai nevoie pentru a-ți menține părul pe loc după ce l-ai coafat cu o cantitate modestă. Pentru a menține noua coafură la loc, pur și simplu fixeaz-o cu fixativ.

4. Coc dezordonat cu breton franjurat

Bretonul franjurat este o coafură foarte populară în acest moment, deoarece încadrează fața acționând ca o perdea și fiind despărțit la mijloc. Arată grozav atât cu părul scurt, cât și cu cel lung, fie că este creț sau drept.

Când bretonul îți crește, o modalitate bună de a-l coafa este să-ți lași bretonul în față. După aceea, tragepărul înapoi într-o coadă de cal, răsucești-o și prinde-o cu un scrunch. Slăbiți cocul și scoateți firele de păr ale bebelușului pentru a obține un aspect mai dezordonat.

5. Împletituri cu breton

Această coafură cu breton este cea mai nouă tendință a anului și cel mai simplu de realizat. Astfel de împletituri sunt un stil adorabil, popular printre vedete, care a devenit un must-have al verii. Arată grozav pe orice tip de păr, indiferent de lungime.

6. Agrafe de păr

Puteți folosi o varietate de accesorii de păr diferite pentru a vă aranja bretonul în creștere, dacă doriți ceva mai interesant. O altă opțiune pentru a obține breton fără a-ți scurta propriul păr este să folosești agrafe sau ace. Orice aspect dorit poate fi obținut rapid și ușor cu breton cu clips.

7. Bob cu breton

Această tunsoare este mai puțin o coafură pentru creșterea bretonului și mai mult o modalitate de a ascunde bretonul lung și neîngrijit atunci când crește prima dată. De fapt, bretonul din această coafură este aranjat și moale. O tunsoare shaggy la modă, cu breton, care necesită întreținere redusă, vă îmbunătățește părul natural. Este elegant, adaptabil și practic și, mai ales, șuvițele cu breton sunt măgulitoare atât pe părul gros, cât și pe cel fin.

8. Bentița de păr

Pe lângă agrafele pe care le-am menționat mai devreme, pentru când îți crește bretonul, există multe alte accesorii pe care le poți folosi pentru a crea coafuri șic și la modă. Benzile de păr, care erau extrem de populare în anii 2000, sunt una dintre cele mai recente tendințe de modă ale celebrităților.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.