Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier grav. O victimă a ajuns la spital / Cum se simte artistul

0
Culiță Sterp

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier, în Cluj-Napoca. Manelistul a intrat cu mașina într-un autourism Dacia Logan. Celălalt șofer a ajuns de urgență la spital.

Potrivit primelor informații, manelistul s-ar fi urcat beat la volan. Mai mult, manelistul ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de cercetare.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Aparatul de etilotest a indicat concentrație de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, au transmis oamenii legii.

Acesta a fost dus și la Spitalul Județean unde i s-au recoltat probe de sânge pentru a se stabili exact care a fost alcoolemia. E cercetat penal, iar celălalt șofer din mașina cu care a făcut accidentul a ajuns la spital, în stare stabilă.

Ce riscă Culiță după ce a părăsit locul accidentului

Cântărețul a părăsit locul accidentului fără avizul organelor competente. În România, conform Codului Rutier, sancțiunile penale pentru un accident cu fugă de la locul accidentului sunt pasibile cu închisoare de la 2 la 7 ani și reținerea carnetului de conducere, care ulterior va fi suspendat.

De asemenea, cântărețul mai riscă să aibă permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar și o amendă în puncte între 9 și 20, mai exact o sumă destul de mare de bani și asta pentru că punctul de amendă are o valoare de 10% din salariul minim brut.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.