Cristina Bălan, imagine emoționantă cu fiica ei

0
cristina balan

Cristina Bălan a publicat prima poză cu fiica sa, Nadeea Sofia. Din fotografie nu lipsesc gemenii artistei care au fost diagnosticați încă din timpul sarcinii cu sindromul Down.

Pe 30 decembrie, Cristina Bălan a născut o fetiță. La doar 24 de ore de la fericitul eveniment, fosta solistă de la Impact a publicat o fotografie cu fiica ei, Nadeea Sofia. Alături de micuță, în imagine apar frații săi gemeni, în vârstă de 10 de ani, și tatăl, muzicianul Gabriel Bălan.

„Marea Bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 Decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune”, a scris Cristina Bălan pe pagina de Facebook.

Postarea artistei a adunat foarte multe aprecieri și mesaje. Fanii cântăreței s-au bucurat foarte mult că atât vedeta, cât și copilul ei sunt sănătoși tun, mai ales după problemele întâmpinate de Cristina la prima sarcină.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.