Mădălina Ghenea o dă în judecată pe Angela Martini. De la ce a pornit scandalul

0
Mădălina Ghenea

Un scandal uriaș a izbucnit între Mădălina Ghenea și Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu. Cele două modele s-au întrecut în jigniri pe rețelele sociale.

Mădălina Ghenea o acuză pe soția lui Dragoș Săvulescu de calomnie.

Conflictul dintre cele două a izbucnit în urmă cu o lună când Ghenea s-a simțit vizată de o postare de o postare a partenerei fostului acționar de la Dinamo.

Aceasta a vorbit în termeni jignitori despre două femei din România fără să le divulge numele.

Mai mult, Ghenea o suspectează pe Angela că a fost implicată în jaful de pe aeroportul din Roma, unde i-a fost furat bagajul cu bijuterii prețioase.

”E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! Sunt convinsă că mulți oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni. Din păcate, vorbesc de două femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt două foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină.

Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! Acum, amândouă mă urăsc. Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!”, a scris Angela Martini pe internet.

Mădălina Ghenea s-a simțit vizată și a decis să o dea în judecată pe Angela Martini pentru calomnie.

”Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace să acționeze în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele”, a transmis Mădălinei Ghenea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.