Mirela Vaida, DIETA minune pe care o urmează după Sărbători

0
Mirela Vaida

Mirela Vaida este mama a trei copii și reușește să se mențină într-o formă extraordinară, la vârsta de 40 de ani.

Vedeta a dezvăluit, într-un interviu pentru Spectacola, cum revine în formă, după sărbători. Celebra prezentatoare a spus care este secretul reușitei sale, prin care a scăpat deja de câteva kilograme în plus.

„De câțiva ani, eu îmi propun să fiu într-o continuă dietă, dar nu pot. În weekenduri, dacă ieșim la o masă sau dacă avem musafiri sau suntem invitați undeva, eu nu am cum să țin dietă. Eu sunt o pofticioasă și efectiv iubesc mâncarea. O ieșire pentru mine la restaurant sau o întâlnire cu prietenii nu are cum să fie fără mâncare. Mâncarea este ceva esențial, nu m-am ferit să recunosc asta. Iubesc să mănânc, dar încerc să mănânc câte puțin din toate. Acum, singura dieta care dă rezultate la mine este să nu mai mănânc seara, după ora 18:00. Este, de fapt, și motivul pentru care eu merg cu mâncarea după mine, la muncă. La pauza publicitară de la 18 fără 10 eu am sacoșa mea cu mâncare, în platou, pe care o deschid și o mănânc acolo. De obicei, îmi trebuie două pauze ca să termin.

Nu pot mânca în 5-6 minute o masă. Îmi iau ceva ușor. Încerc să mănânc o salată sau o carne la grătar, un pește la grătar cu brocoli sau fasole verde în abur, lucruri cât mai sănătoase și fără grăsimi și încerc ca aceea să fie ultima mea masă. Este un pic greu, când ajungi seara acasă. În momentul în care te relaxezi și după ce culci copiii, vrei să te uiți la un film, atunci îți cere organismul ceva, pentru a te simți complet relaxat. Să-i dai ceva, atunci e grav. Dacă ai scăpat și ai trecut de pragul acela cu crănțănelele, ești un om salvat și se vede efectiv pe cântar a doua zi.”, a declarat Mirela Vaida, pentru Spectacola.

Chiar dacă se declară a fi o gurmandă adevărată, Mirela Vaida spune că acest stil de viață a ajutat-o să scape deja de câteva kilograme nedorite. De sărbători totuși, îndrăgita prezentatoare va face o excepție.

„La mine se vede imediat și mi-am dat seama că este doar o chestiune de disciplină și mi-am propus așa: câte ocazii am eu să ies în oraș și să mănânc ceva ce nu am mai mâncat? Să spunem că o dată pe lună. Păi hai să mănânc atunci seara, dacă chiar nu se poate. În rest, dacă nu trebuie, nu mănânc. Până la urmă, nu am mai mâncat carne, salate, dulciuri? Poți să le mănânci oricând, mănâncă-le cu prietenii, când ieșiți undeva, în rest, nu mânca, că mâncarea este aceeași. De Crăciun se mănâncă clar, dar după, dacă nu am un motiv anume, nu. Nu mai exagerez, să mănânc seara, pentru că nu am de ce.”, a mai declarat ea.

Seara, înainte de culcare, aceasta are un obicei de la care nu se abate niciodată.

„Am slăbit, pentru că m-am disciplinat un pic. Cred că poți să mănânci orice, dar nu mânca seara, după ora 18:00, orice ar fi. Am acum un secret, mi-am făcut un fel de tabiet al meu și al copiilor, ne facem câte un ceai de fructe seara. Mi-am dat seama că bând o cană mare de ceai aromat, de la cireșe, banane si așa mai departe, îmi umple efectiv stomacul. Îmi ia din nevoia de a mânca. În plus, ceaiul mă și liniștește, îmi și taie senzația de foame și mă simt foarte bine. Se vede că am slăbit, pentru că nu mai mănânc seara, ăsta este singurul lucru la care am renunțat.”, a conchis vedeta.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.