Cristina Bălan e însărcinată. A dezvăluit sexul și numele bebelușului: „Băieții sunt foarte încântați”

0
Cristina Bălan

Cristina Bălan a anunțat marți, 13 septembrie, prin intermediul unei postări pe Facebook că este însărcinată. Cântăreața care a câștigat „Vocea României” mai are doi copii, doi gemeni care suferă de sindromul Down.

Va avea o fetiță

Cristina Bălan este însărcinată în 23 de săptămâni și va avea o fetiță căreia i-a ales deja numele: Nadeea Sofia. Cântăreața a dezvăluit că Sofia provine de la un personaj din desene animate, iar Nadeea de la Andreea.

Fosta membră a trupei Impact a ținut sarcina secretă timp de șase luni, iar astăzi a dat marea veste celor care o urmăresc. Cristina și Gabi Bălan sunt în culmea fericirii.

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️ Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar ”, a scris vedeta, care a și distribuit două fotografii în care apare cu burta la vedere. Pozele sunt realizate de fotograful Elena Monica Jilăveanu.

Se simte bine în sarcină

Cristina Bălan a mărturisit la Antena Stars că a avut o sarcină ușoară și că nu a avut simptome. Celebra cântăreața susține că se simte destul de bine, iar la început de sarcină nu a avut grețuri, dar nici dureri.

Nici nu știu dacă al nouălea cer e suficient spus, pentru că eu cred că există și mai sus de atât. Este ceva atât așteptat, cât și neașteptat. Nu mi-am imaginat că se va întâmpla atât de frumos. E greu de spus în cuvinte când vorbim de lucruri atât de intense. Chiar vorbeam cu cele două persoane care au știut, pentru că am ținut să fie într-un cerc intim, și am insistat să nu spună nimeni nimic, pentru că am vrut să ne bucurăm noi.

Am o sarcină așa ușoară, în primă fază chiar mă întrebam dacă mai este copilul în burtă, în primul trimestru nici nu aveam așa burtă, și mă simțeam foarte bine, fără grețuri, fără dureri, nu mă doare nici spatele, nu am crampe, nimic. La a doua ecografie m-am dus și i-am spus medicului să verifice dacă sunt însărcinată, să vadă dacă mai este ceva în burtă, eu nu simt nimic ceva.

A fost o suspiciune la începutul sarcinii că ar fi vorba de doi, se mai vedea unu punctuleț, dar la o săptămână după trebuia verificat, pentru că dacă vorbim de o sarcină gemelară se complică lucrurile.”, a declarat Cristina Bălan.

Are gemeni cu Sindromul Down

Toma și Matei, gemenii Cristinei și ai lui Gabriel Bălan, au aproape 9 ani. Cei doi s-au născut cu sindromul Down, însă, încă de când erau micuți, părinții i-au integrat în diferite activități de dezvoltare. Băieții sunt pasionați de echitație, iar mama lor a publicat imagini cu aceștia pe contul de socializare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.