Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost operată la Cluj. Ce a pățit Sarah

0
Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a suferit o operație la genunchi, din cauza accidentării într-un meci de baschet.

Alături de tatăl sportivei, primul ei soț, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Anamaria a decis ca Sarah, de 22 de ani, să fie operată în România, mai precis la Cluj.

„Alături de tatăl ei, am hotărât să o operăm în România, unde sunt medici minunați la Cluj, în special, pentru genul ei de accidentare. A fost totul un succes”, a declarat impresara, pentru Spynews.

„Sarah este foarte bine, operația a fost un succes. Este un copil minunat, un profesionist minunat, și va reveni de miliarde de ori mai puternică. Asta este viața. Câteodată, în sport, ai și genul ăsta de momente. Dar, la cum a fost crescută și având în vedere din ce familie vine, este o luptătoare. Cum am spus, o să fie de miliarde de ori mai puternică”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Sarah Dumitrescu a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

Anamaria și Tiberiu mai au o fiică, Rebecca, în vârstă de 23 de ani. După încheierea studiilor în Italia, Rebecca s-a mutat în SUA, de unde lucrează în prezent la lansarea propriului brand vestimentar.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.