Cum își tratează Cheloo iubita atunci când nu îl vede nimeni

0
Cheloo

Cheloo, juratul dur de la iUmor, a fost surprins în ipostaze inedite împreună cu iubita și copiii lor.

După un divorț cu scandal, Cheloo și-a refăcut viața alături de Daniela Moraru, femeia care i-a dăruit și doi copii. Cu toate că de-a lungul carierei sale a fost protagonistul mai multor situații controversate, artistul este un familist convins.

Dacă pe micul ecran pare un dur, în fața Danielei, duritatea pălește. Fotoreporterii SpyNews l-au surprins pe membrul trupei Paraziții în vacanță. Acesta se află în Grecia și, pe tot parcursul unei plimbări, și-a ținut iubita de mână, mergând tot timpul unul lângă celălalt.

Cheloo a intrat în conflict cu mai mulți concurenți, printre care și Marian Ghiță, pe care l-a amenințat cu bătaia după ce acesta a făcut mai multe glume la adresa familiei artistului.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal.

Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară”, i-a spus Cheloo concurentului, conform adevărul.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.