Costi Ioniță a fost nominalizat la Premiile Grammy 2022

0

 

Costi Ioniță se află la a doua nominalizare la prestigioasele premii în ultimii 10 ani. Muzicianul a lucrat la albumele „Live N Livin” a lui Sean Paul și „Positive Vibration’ a lui Jesse Royal, care au fost nominalizate la premiul Grammy în categoria „Cel mai bun album reggae”.

 

Ceremonia decernării premiilor Grammy va avea loc la 31 ianuarie 2022.

Costi Ioniță, care se află în SUA, este coautor la unul din marile succese muzicale lansate anul acesta – melodia „Go Down Deh” a lui Spice, Sean Paul și Shaggy. Piesa a înregistrat pe YouTube peste 34 de milioane de vizualizări.

 

Artistul nu e la prima nominalizare. În 2012, a avut succes cu albumul „Summer în Kingston”, lansat de interpretul Shaggy.

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici. Trebuie să știți că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români”, a transmis Costi Ioniță pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.