Cosmin Seleși îl face praf pe Pepe. Ce spune despre Andreea Bălan și Alina Pușcaș

0
Cosmin Seleși

Cosmin Seleși a fost mulți ani prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva, împreună cu Alina Pușcaș, iar decizia de a pleca a șocat pe toată lumea. Locul lui a fost repede ocupat de Pepe.

Nu a durat mult timp și Cosmin Seleși a revenit pe micile ecrane cu un nou concept, însă la postul concurent, Pro TV.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Cosmin Seleși a spus „da” rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”. Una dintre întrebările primite de fostul prezentator de la Antena 1 a fost să spună trei defecte ale lui Pepe.

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul, asta e clar. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși.

O altă întrebare care a stârnit atenția tuturor a fost cea în care acesta a trebuit să numească trei vedete de care a aflat că este bârfit.

„Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe.”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși, spre mirarea tuturor, întrucât primele două vedete i-au fost colege la Te cunosc de undeva.

Plecarea de la Antena 1 a ținut strict de propria decizie, spune acttorul. spune că îi plăcea foarte mult ceea ce făcea, însă simțea că nu mai evoluează din niciun punct de vedere, motiv pentru care a hotărât să-și asume acest risc și să aștepte noi provocări profesionale.

„A fost un proiect foarte frumos, dar eu sunt un om activ, îmi plac provocările. A ținut 9 ani proiectul ăsta, a fost singurul format din lume care a avut atâtea ediții. A fost frumos, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață, eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Cred că am făcut performanță, mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva, eu am spus stop, nu mai exista nicio provocare pentru mine. Nu totul se rezumă la bani. Eu am mai vrut să renunț o dată și acum am spus gata, stop, nu mai vreau. E ca și cum Andra ar cânta același playlist de acum 10 ani. Nu înnebunești? Mi-a fost teamă puțin. Prima dată am vrut să renunț la începutul pandemiei, dar producătorul de atunci și regizorul m-au ținut să nu plec.”, a spus Cosmin Seleși în podcastul Acasă la Măruță.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.