Andreea Bănică, revoltată din cauza companiei de energie electrică: „Ireal! N-ai cu cine să vorbești”

0
Andreea Bănică

Andreea Bănică a izbucnit pe rețelele de socializare, asta după ce artista a mărturisit că a stat în așteptare telefonică timp de aproximativ o oră pentru a lua legătura cu Enel România.

Vedeta a răbufnit la adresa furnizorului de curent electric din cauză că în locuința sa s-a produs o pană de lumină, iar când a apelat pentru ajutor la numărul destinat clienților, a fost pusă în așteptare pentru o oră, spre marea ei disperare.

Solista a mărturisit că și în 2022 a mai trecut printr-un episod similar, pagubele fiind unele majore. În timp ce se afla în vacanță cu familia, Enel i-a oprit curentul. La întoarcere, vedeta și-a găsit stricate produsele pe care le avea puse la congelat. Astfel, a fost nevoită să le arunce.

„Cum să stai în așteptare 51 de minute să vorbești cu Enel România? Ireal! Bine că penalizări de întârziere avem și chiar curentul oprit în caz că ești plecat în lume, cum de altfel mi s-a întâmplat. Cum am plecat în vacanță mi-au oprit curentul. Vă dați seama ce-am găsit vara trecută că m-am întors după opt zile?

Aveam congelatoarele pline de pește bio pentru Noah, carne și ce mai ține omul prin el. La ora 5:00 dimineață am chemat un prieten să ne ajute că am zis că vărsăm mațele. Măcar un preaviz dacă aveam, un mail, un telefon, orice prin care să fim anunțați. Ei bine, dovada clară că nu ai cu cine să vorbești chiar dacă vrei să fii un client bun, serios.”, a declarat Andreea Bănică pe contul ei personal de Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.